Как да резервирам?

Процеса по резервация на кемпер протича в четири стъпки.

  • Проверка на свободни дати в секция КАЛЕНДАР
  • Избор на дати за вземане и връщане
  • Избор на кемпер и допълнителни екстри
  • Въвеждане на информация за клиента

Системата за резервация е реализирана с цел всеки клиент да се информира предварително за цената за наемане на кемпер и за цената на допълнителните екстри, които предлагаме. Системата дава офертна цена на услугата. Затова крайната цена за избраният от вас период и избрани екстри, се уточнява след като ние се свържем с вас. Правейки резервация чрез нашият сайт Вие не се задължавате по никакъв начин с някаква форма на плащане, преди да получите от нас телефонно обаждане или електронна поща за последни уточнения.

В зависимост от сезона на годината, в който искате да направите вашето пътуване с наш кемпер, ние можем да ви предложим индивидуална отстъпка. Ако пък сте избрали да изживеете един вълнуващ уикенд с кемпер, ние ще Ви предложим да наемете кемпер за дълъг уикенд на преференциална цена. Дълъг уикенд – наем на кемпер от петък 12.00 часа до понеделник 10.00 часа.

За да можем да подходим индивидуално, към удовлетворяване на желанията на всеки наш клиент и той да остане доволен от своята почивка, сме избрали да договорим всички условия лично с вас.

След завършване на 4-те стъпки на резервация, ние ще се свържем с вас за да уточним всички подробности за избрания от вас кемпер и допълнителни екстри. Крайната цена за избрания период, кемпер и екстри ще получите при потвърждение на вашата резервация.

Преди и по време на резервацията, ако имате нужда от допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!